همزمان با آغاز سال تحصیلی و بررسی مسائل پیش‌رو

جلسه فوق‌العاده شورای دانشگاه تشکیل شد

9200 بازدید

جلسه فوق‌العاده شورای دانشگاه، با موضوع «آغاز سال تحصیلی و بررسی مسائل پیشرو» به ریاست دکتر نصیری قیداری، روز چهارشنبه 24 شهریور 1400 به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نصیری قیداری در این جلسه با تبریک آغاز سال تحصیلی 1401-1400، اظهار داشت: آغاز سال تحصیلی جدید را به اساتید فرهیخته، دانشجویان عزیز و کارکنان متعهد دانشگاه  شهید بهشتی تبریک و شادباش عرض می‌نمائیم. امیدوارم با رعایت کامل و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی در شرایط ویژۀ کنونی، با عنایت خداوند متعال؛ همه ما بتوانیم با پذیرش مسئولیت بیش از پیش، محیطی آرام، با نشاط و سرشار از سلامتی برای فعالیتهای علمی و آموزشی دانشگاه فراهم آوریم.

دکتر رسولی، مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، گزارشی از مصوبات هیئت رئیسه در ماه جاری ارائه داد.

در بخشی از این نشست، دکتر افضلیان، معاون آموزشی دانشگاه؛ توضیحاتی از برنامه های دانشگاه در آغاز سال تحصیلی جدید و اجرای طرح تمام وقت ویژه ارائه داد. در ادامه اعضای شورا نظرات خود را پیرامون مباحث و گزارش‌های مورد بحث مطرح نمودند.

گزارش تکمیل خواهد شد

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: